top of page

Isompi kuljetuskapasiteetti, XXL

EUROBOX FINLAND

Eurobox XXL pakettiauto on isompi mallimme. Kantavuus XXL mallissa on jopa 1200 kg ja tilavuus uskomaton 25 m³. Eurobox XXL:n koko tekee siitä täydellisen kumppanin toimituksiin vilkkaissa kaupungeissa tai huonosti saavutettavissa paikoissa.

Renault Masterin ja Open Movanon lastitilan pituus on 4,4 m, kun taas Fiat Ducatossa, Peugeot Boxerissa ja Citroën Jumperissa se on 4,6 m. Korin sisäleveys on 203 cm, korin sisäkorkeus on 223 cm. Eurobox XXL voidaan myös varustaa perävaunun vetokoukulla. Eurobox XXL:n matala lattiakorkeus tekee lastauksen helpoksi ilman mitään lastauslaitteita, mutta erittäin vaativalle lastille Eurobox XXL voidaan varustaa pystysuoralla hydraulihissillä.

Eurobox XXL:n mittasuhteet on suunniteltu kuljettamaan sekä raskasta, että suurta volyymia tarvitsevaa rahtia. Tämä säästää aikaa ja rahaa, samoin kuin mahdollinen nukkumatila hytin päällä, joten sinun ei tarvitse etsiä välttämättä kalliita hotelleja matkalla. Kaikki tämä tekee Eurobox XXL:stä ihanteellisen vaihtoehdon kotimaisille ja kansainvälisille kuljetuksille.

 

Eurobox IZO XXL on samanlainen kuin tavallinen Eurobox XXL -malli. Ero on eristetyissä lattia-, seinä- ja kattoelementeissä, jotka sallivat elintarvikkeiden tai lääketieteellisen materiaalin kuljetuksen määrätyissä lämpötiloissa. Raskaammat eriste-elementit ja eristetty lattia vähentävät kantavuutta 100 kg.

Tarjoamme myös lukemattomia lisävarusteita mukauttaaksesi Eurobox XXL:n vastaamaan yrityksesi tarpeita. 

bottom of page